Tvrtka BEL-TEL osnovana je 1992. godine u Osijeku, te 1997. podružnice u Zagrebu i Vukovaru. Djelatnost BEL-TEL-a je informatika, telekomunikacije i tehnička zaštita, što podrazumijeva projektiranje, isporuku opreme, montažu i servis iste. Jedna smo od rijetkih tvrtki koje objedinjuju informatičke i telekomunikacijske mreže u jedinstvenu strukturu sistemom KLJUČ U RUKE te za iste pružamo vrhunsku podršku i održavanje.

     Stručnjaci BEL-TEL-a montirali su i programirali preko 1000 telefonskih centrala i informatičkih mreža različitih tipova. Sustavnim obrazovanjem stručnjaka i praćenjem svjetskih trendova u informatičkim, komunikacijskim i zaštitnim sustavima u mogućnosti smo Vam ponuditi optimalno rješenje koje će najbolje zadovoljiti Vaše potrebe.

     Uspješno surađujemo s renomiranim tvrtkama: ERICSSON, ALCATEL, SIEMENS, NECPHILIPS, CISCO, PANASONIC, DSC, PARADOX, DELL, HIKVISION, NOTIFIER i drugi pružajući jednako kvalitetnu uslugu neovisno o korisnikovom odabiru proizvođača, uz našu stručnu sugestiju.

     Veliko iskustvo u projektiranju, izvođenju i održavanju komunikacijskih, informatičkih i zaštitnih sustava omogućuje nam da s velikim samopouzdanjem i ponosom kažemo: "Mi nismo trgovci, već stručnjaci koji će u skladu s Vašim zahtjevima odrediti tip i konfiguraciju sustava koji najbolje odgovara Vašim potrebama". Sve radove vršimo po važećim propisima i za iste dajemo višegodišnje jamstvo. Osnovna značajka našeg rada je, prije svega, kvaliteta izvršenih radova i po tome smo prepoznatljivi širom Republike Hrvatske, a i izvan njezinih granica.

     Također napominjemo da servisiramo svu montiranu telekomunikacijsku, informatičku i zaštitnu opremu u našem servisu u Osijeku.

      CILJEVI TVRTKE BEL-TEL

     Tvrtka Bel-Tel izrazito vodi računa da krajnji kupac i korisnik bude zadovoljan, stoga su naši glavni ciljevi:

- kvaliteta izvršenih poslova,
- optimalno projektno rješenje za potencijalnog korisnika i
- kvalitetna podrška korisnicima instalirane opreme.


           Potvrda kvalitete usluge je niz certifikata koje tvrtka Bel-Tel posjeduje.